Gavekort på et års forbrug af LøbeMagasinet (4 numre uden binding)

420,00 DKK inkl. moms

GAVEIDE TIL LØBERE

– Giv et gavekort på 4 numre af LøbeMagasinet. Gavekortet er uden binding. Prisen er inklusiv administrationsgebyr og porto.

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Køb et gavekort på 4 numre af LøbeMagasinet, som du kan give som gave til én, der elsker løb.

Når vi har behandlet ordren vil du efterfølgende modtage et gavekort, som du kan printe selv, hvorefter modtageren af gavekortet selv skal bestille magasinet med den kode, du modtager med gavekortet. Der kan gå lidt tid inden du modtager gavekortet over mail grundet administration. Hvis du ønsker at modtage et fysisk gavekort med posten bedes du anføre dette i kommentarfeltet. Vær dog obs på, at der kan gå noget tid inden gavekortet lander i postkassen grundet administration og forsendelse.

Du kan ligeledes vælge at tilmelde en person på gavekortet, så abonnementet starter uden at modtageren af gavekortet skal tilmelde sig. Dette bedes du ligeledes anføre i kommentarfeltet.

LøbeMagasinet udkommer 4 gange om året (pr. marts 2019).

Tilbuddet er uden binding, og abonnementet vil derfor stoppe automatisk efter de 4 numre. Prisen på 420,- er inkl. administrationsgebyr og porto. Prisen pr. magasin er 99,95 (ekskl. administrationsgebyr og porto).

Læs mere om LøbeMagasinet her.