LØBE:MAGASINET #111

99,95 DKK inkl. moms

LØBE:MAGASINET – Journal for dansk løbekultur

Ikke på lager

Lager: 0-1 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Hold dig opdateret og bliv inspireret indenfor dit løb! LøbeMagasinet giver dig gode råd og en masse viden om løb med et dansk perspektiv.

Mød blandt andet en række inspirerende danskere, der har en klar holdning til løb, som Thijs Nijhuis, der er Danmarks bedste mandlige løber anno 2019 og har et mål om at bryde den magiske 2.10 grænse. Mød også triathleten Anders Hofman Laursen, der som den første i verden vil gennemføre en “Iceman” – det samme som en Ironman-distance, bare under helt ekstreme forhold, nemlig på det koldeste, tørreste og mest ekstreme sted på kloden i forhold til vejrforhold: Antarktis. Bliv klogere på hvad der er op og ned indenfor sportsernæring med én af de mest kompetente undervisere indenfor emnet i Danmark, Lasse Kristian Suhr, og hør baggrunden for Simon Grimstrups beslutning om at gå hovedkulds ind i klimakampen.

Som noget nyt i dette nummer kan du læse den nye klumme ‘Løber & kvinde’ af Nanna Sine Munnecke, som er medstifter af Voltwomen. Hun sætter i denne udgave fokus på, om det egentlig er anderledes at være kvinde og løbe? Derudover kan du atter få indblik i Bugge Holm Hansens tanker om behovet for gennemsigtighed i forhold til godtgørende løb, og chefredaktør Sofie Hvitved sætter fokus på de nyeste tendenser inden for løb med digitale fitting apps, virtuel løbetræning og minimalistiske trænings pods. Og så kan du naturligvis også læse om de nyeste løbesko, få inspiration til din træning og dit nyeste udstyr.

Alt det og meget mere i Danmarks bedste magasin for løbere!

NB! Prisen for et enkelt nummer er ekskl. fragt. 

>> Se mulighederne for at få abonnement på LøbeMagasinet 

>> Vil du hellere købe magasinet i en butik? Læs mere om LøbeMagasinet og se liste over forhandlere

Yderligere information

Vægt 0.300 kg